Workshops

Lijkt het je leuk om zelf aan de slag te gaan?

Op de workshopavonden van Slingerland Bloemen ben je gezellig uit met je vriendinnen, collega’s of gewoon lekker in je eentje. Je bent de hele avond creatief bezig, geniet van een hapje en een drankje en hebt alle tijd om bij te praten. Aan het einde van de avond neem je ook nog eens je eigen gemaakte creatie mee naar huis waar je met recht trots op kunt zijn!

Je wordt ontvangen met een lekker kopje koffie of thee. Voordat we van start gaan laat een van onze gediplomeerde cursusleidsters zien welke bloemen en materialen er zijn. Hiermee wordt een voorbeeldstuk gemaakt. Daarna ga je zelf aan de slag. Het voorbeeldstuk is een leidraad maar je bepaalt zelf hoe je jouw bloemstuk vorm wilt geven. Ondertussen krijg je van de cursusleidster alle hulp die je nodig hebt. Het gaat erom dat het bloemstuk wordt zoals jij het wilt hebben.

In onze winkels in Rotterdam en Moordrecht hebben wij een geschikte ruimte waar wij groepen vanaf twaalf personen kunnen ontvangen. De adresgegevens van onze winkels staan vermeld op onze website.

De gehele avond verzorgen wij. Dus inclusief materialen, bloemen, hapjes, drankjes, etc. De prijs van een workshop verschilt per stuk wat we maken, meestal vanaf de 25,- tot om en babij de 35,- euro.

De workshopavonden zijn op een doordeweekse avond of een zaterdagmorgen. Op de avonden ben je welkom vanaf 19:00 uur zodat je op je gemak alvast inspiratie kunt opdoen in onze winkel. We starten om 19:30 uur en om 21:30 uur ronden we af. Op de zaterdag starten we om 10:00 uur met de workshop. Wil je nu overdag met je vriendinnen, met een bedrijfsuitje of op een vrijgezellenfeest een leuke workshop doen, neem dan ook gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Je kunt je aanmelden door het formulier aan de rechterkant van de pagina in te vullen. Als je vragen hebt, kun je dit bij het blokje ‘opmerkingen’ plaatsen. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Creatief met bloemen en bollen

Met deze creatieve workshop maken we een mooi stuk voor op de tafel.
De kleur alleen al geeft je een echt voorjaarsgevoel! We gebruiken deze avond verschillende soorten bloemen waarvan de meeste mooi indrogen zodat je lang plezier hebt aan je eigen gemaakte creatie. Ook werken we met Narcissen die naarmate de tijd verstrijkt langzaam open komen!

De kosten van deze workshop zijn 35,- euro.

De datum waarop deze workshop gegeven wordt:

-Dinsdagavond 12 maart in Rotterdam – VOL
-Donderdagavond 14 maart in Rotterdam – VOL
-Dinsdagavond 19 maart in Moordrecht – VOL

Op de avonden starten om 19:30 (inloop 19:00 uur)

 

Paasworkshop 'Ei'

Onze eerste paasworkshop van dit jaar is gelijk een hele leuke!
Dit staat in ieder huis leuk!
We gaan deze avond de takken zo binden dat het een ei-vorm word en gaan deze beplakken
met kleine kwarteleitjes. Het ‘Ei’ komt op een standaard te staan zodat deze ‘Eye-catcher” overal in huis gezet kan worden. Succes gegarandeerd! 🙂

De kosten van deze workshop zijn 35,- euro.

De datum waarop deze workshop gegeven wordt:

-Dinsdagavond 26 maart in Rotterdam – VOL
-Donderdagavond 28 maart in Rotterdam – VOL
-Dinsdagavond 2 april in Moordrecht – VOL

Op de avonden starten om 19:30 (inloop 19:00 uur)

 

Paasstuk op kandelaar

Onze tweede paasworkshop is het maken van een mooi bloemstuk op een kandelaar.
Prachtige takken, bloemen, eitjes en paasdecoraties, niets ontbreekt aan dit stuk.
Zo maak je jouw paastafel compleet en sfeervol!

De kosten van deze workshop zijn 35,- euro.
Ook leuk: Voor 20.- euro extra krijg je alle materialen voor een tweede paaskandelaar mee naar huis in een tas zodat je thuis zelf nog een paaskandelaar in elkaar kan zetten. Leuk als je er twee naast elkaar wilt zetten.
Als je hier gebruik van wilt maken, geef dat dan aan bij ‘overige opmerkingen’ zodat we een tas voor je klaar kunnen maken.

De datum waarop deze workshop gegeven wordt:

-Dinsdagavond 9 april in Rotterdam – VOL
-Donderdagavond 11 april in Rotterdam – VOL
-Dinsdagavond 16 april in Moordrecht 

Op de avonden starten om 19:30 (inloop 19:00 uur)

 

Schrijf u in

Datum

Share This