Lijkt het je leuk om zelf aan de slag te gaan?

Op de workshopavonden van Slingerland Bloemen ben je gezellig uit met je vriendinnen, collega’s of gewoon lekker in je eentje. Je bent de hele avond creatief bezig, geniet van een hapje en een drankje en hebt alle tijd om bij te praten. Aan het einde van de avond neem je ook nog eens je eigen gemaakte creatie mee naar huis waar je met recht trots op kunt zijn!

Je wordt ontvangen met een lekker kopje koffie of thee. Voordat we van start gaan laat een van onze gediplomeerde cursusleidsters zien welke bloemen en materialen er zijn. Hiermee wordt een voorbeeldstuk gemaakt. Daarna ga je zelf aan de slag. Het voorbeeldstuk is een leidraad maar je bepaalt zelf hoe je jouw bloemstuk vorm wilt geven. Ondertussen krijg je van de cursusleidster alle hulp die je nodig hebt. Het gaat erom dat het bloemstuk wordt zoals jij het wilt hebben. En niet onbelangrijk: Ook aan de lekkernijen hebben we gedacht! 🙂 Het beloofd een heerlijk avondje uit te worden!
In onze winkels in Rotterdam en Moordrecht hebben wij een geschikte ruimte waar wij groepen vanaf vijftien personen kunnen ontvangen. De adresgegevens van onze winkels staan vermeld op onze website.
De gehele avond verzorgen wij. Dus inclusief materialen, bloemen, hapjes, drankjes, etc. De prijs van een workshop verschilt per stuk wat we maken. De prijs staat vermeld bij het workshop stuk.
De workshops zijn op een avond of ochtend. Op de avonden ben je welkom vanaf 19:00 uur zodat je op je gemak alvast inspiratie kunt opdoen in onze winkel. We starten om 19:30 uur en om 21:30 uur ronden we af. Op de zaterdag starten we om 10:00 uur met de workshop. Wil je met je vriendinnen, met een bedrijfsuitje of op een vrijgezellenfeest een leuke workshop doen, neem dan ook gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden.
Je kunt je aanmelden door het formulier aan de rechterkant van de pagina in te vullen. Binnen enkele dagen word je workshop bevestigd per mail. De inschrijving van de workshops gaat op volgorde van binnenkomst en VOL=VOL. Als je vragen hebt, kun je dit bij het blokje ‘opmerkingen’ plaatsen. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Paasring

Op deze avond gaan we een ijzeren ring bekleden met takken, verschillende soorten blad, veertjes, eitjes en bollen. De ring staat op een standaard. Leuk voor in de vensterbank, op tafel of ergens buiten op het terras. Doordat de materialen mooi indrogen heb je weken lang plezier van je eigen gemaakte creatie!

De kosten van deze workshop zijn 39.99 euro inclusief drinken en allerlei lekkernijen.

De datums waarop deze workshop gegeven wordt:

– Dinsdagavond 31 maart in Moordrecht
– Donderdagavond 2 april in Rotterdam
– Vrijdagochtend 3 april in Rotterdam

Op de avond starten we om 19:30 uur (inloop 19:00 uur)
Op de ochtend starten we om 10.00 uur (inloop 9.30 uur)

Paasschaal

De paasschaal is onmisbaar op tafel met de paasdagen. We gebruiken diverse soorten verse bloemen die we leuk verwerken met allerlei soorten takken, blad en andere groene materialen. Ook gebruiken we weer die leuke kleine kwarteleitjes!

De kosten van deze workshop zijn 39.99 euro inclusief drinken en allerlei lekkernijen.

De datums waarop deze workshop gegeven wordt:

– Dinsdagavond 7 april in Moordrecht
– Donderdagavond 9 april in Rotterdam

Op de avond starten we om 19:30 uur (inloop 19:00 uur)
Op de ochtend starten we om 10.00 uur (inloop 9.30 uur)

Schrijf u in

Datum paasring

Datum paasfestoen

Workshops
Share This