Workshops

Lijkt het je leuk om zelf aan de slag te gaan?

Op de workshopavonden van Slingerland Bloemen ben je gezellig uit met je vriendinnen, collega’s of gewoon lekker in je eentje. Je bent de hele avond creatief bezig, geniet van een hapje en een drankje en hebt alle tijd om bij te praten. Aan het einde van de avond neem je ook nog eens je eigen gemaakte creatie mee naar huis waar je met recht trots op kunt zijn!

Je wordt ontvangen met een lekker kopje koffie of thee. Voordat we van start gaan laat een van onze gediplomeerde cursusleidsters zien welke bloemen en materialen er zijn. Hiermee wordt een voorbeeldstuk gemaakt. Daarna ga je zelf aan de slag. Het voorbeeldstuk is een leidraad maar je bepaalt zelf hoe je jouw bloemstuk vorm wilt geven. Ondertussen krijg je van de cursusleidster alle hulp die je nodig hebt. Het gaat erom dat het bloemstuk wordt zoals jij het wilt hebben. En niet onbelangrijk: Ook aan de lekkernijen hebben we gedacht! 🙂 Het beloofd een heerlijk avondje uit te worden!

In onze winkels in Rotterdam en Moordrecht hebben wij een geschikte ruimte waar wij groepen vanaf vijftien personen kunnen ontvangen. De adresgegevens van onze winkels staan vermeld op onze website.

De gehele avond verzorgen wij. Dus inclusief materialen, bloemen, hapjes, drankjes, etc. De prijs van een workshop verschilt per stuk wat we maken. De prijs staat vermeld bij het workshop stuk.

De workshops zijn op een avond of ochtend. Op de avonden ben je welkom vanaf 19:00 uur zodat je op je gemak alvast inspiratie kunt opdoen in onze winkel. We starten om 19:30 uur en om 21:30 uur ronden we af. Op de zaterdag starten we om 10:00 uur met de workshop. Wil je met je vriendinnen, met een bedrijfsuitje of op een vrijgezellenfeest een leuke workshop doen, neem dan ook gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Je kunt je aanmelden door het formulier aan de rechterkant van de pagina in te vullen. Binnen enkele dagen word je workshop bevestigd per mail. De inschrijving van de workshops gaat op volgorde van binnenkomst en VOL=VOL. Als je vragen hebt, kun je dit bij het blokje ‘opmerkingen’ plaatsen. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Herfstdienblad

Met deze creatieve workshop maken we een mooi stuk voor op de tafel!
Als basis gebruiken we een dienblad en een piepschuim bol. Deze bol bekleden we met blad en uit de bol laten we een toef komen in de najaarskleuren.

De kosten van deze workshop zijn 39.99 euro inclusief drinken en allerlei lekkernijen.

De datums waarop deze workshop gegeven wordt:

– Donderdag avond 10 oktober in Rotterdam
– Vrijdag ochtend 11 oktober in Rotterdam

Op de avond starten we om 19:30 uur (inloop 19:00 uur)
Op de ochtend starten we om 10.00 uur (inloop 9.30 uur)

Herfstschaal met windlicht

Een echt herfststuk! We maken een mooie schaal op met allerlei soorten siervruchtjes en groen.
De materialen steken we in oase zodat het heel lang goed blijft en ook nog eens mooi indroogt!
In het midden komt een windlicht zodat je met de donkere avonden veel sfeer in huis of de tuin brengt!

De kosten van deze workshop zijn 39.99 euro.

De datums waarop deze workshop gegeven wordt:

– Dinsdag avond 15 oktober in Moordrecht
– Donderdag avond 17 oktober Rotterdam
– Vrijdag ochtend 18 oktober in Rotterdam

Op de avond starten we om 19:30 uur (inloop 19:00 uur)
Op de ochtend starten we om 10.00 uur (inloop 9.30 uur)

 

Festoen op dienblad

 

 

 

Kersttoef voor aan de deur

 

 

Advents dienblad

Creatief met kerstboompjes

 

=

Verlicht kerststuk op windlicht

chique kerststuk

Schrijf u in

Gewenste workshop

Gewenste Workshop

Share This