Creatief en gezellig uit bij Slingerland Bloemen

Download hier de workshop 'Voorjaarsbol op hout 03-2017'!
Op de workshopavonden van Slingerland Bloemen bent u gezellig uit met uw vriendinnen of collega’s. U bent de hele avond creatief bezig, geniet van een hapje en een drankje en hebt alle tijd om bij te praten. Aan het einde van de avond neemt u ook nog eens uw eigen gemaakte creatie mee naar huis waar u met recht trots op kunt zijn!

Avond
U wordt ontvangen met koffie of thee. Voordat we van start gaan laat de cursusleidster zien welke bloemen en materialen er zijn. Hiermee wordt een voorbeeldstuk gemaakt. Daarna gaat u zelf aan de slag. Het voorbeeldstuk is de leidraad maar u bepaalt zelf hoe u uw bloemstuk vorm wilt geven. Ondertussen krijgt u van de cursusleider/ster alle hulp die u nodig heeft. Het gaat erom dat het bloemstuk wordt zoals u het wilt hebben.

Locatie
In onze winkel in Moordrecht hebben wij een geschikte ruimte waar wij groepen vanaf twaalf personen kunnen ontvangen.

Kosten
Een avond inclusief materialen, bloemen, consumpties ect. is vanaf € 30,- per persoon. De kosten worden voor of op de avond zelf voldaan.

Tijd
De workshopavonden zijn voornamelijk op dinsdag- woensdag- of donderdagavond. U bent welkom vanaf 19:30 uur zodat u alvast inspiratie kunt opdoen in onze winkel. We starten om 20:00 uur en om 22:00 uur ronden we af. Er is tevens een mogelijkheid om overdag workshop's te organiseren.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door het formulier aan de rechterkant in te vullen. Ook als u vragen heeft, kunt u dit bij het blokje 'opmerkingen' plaatsen. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
 

Aanmeldingsformulier workshops

Naam: *
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
E-mail: *
Opmerking:
  * Verplicht veld   
  Deelnemers:
Deelnemer(s): aantal personen
   
  Typ de beveiligingscode over: *
Error! Vernieuw de captcha.   Vernieuw code