Workshops

Lijkt het je leuk om zelf aan de slag te gaan?

Op de workshopavonden van Slingerland Bloemen ben je gezellig uit met je vriendinnen, collega’s of gewoon lekker in je eentje. Je bent de hele avond creatief bezig, geniet van een hapje en een drankje en hebt alle tijd om bij te praten. Aan het einde van de avond neem je ook nog eens je eigen gemaakte creatie mee naar huis waar je met recht trots op kunt zijn!

Je wordt ontvangen met een lekker kopje koffie of thee. Voordat we van start gaan laat een van onze gediplomeerde cursusleidsters zien welke bloemen en materialen er zijn. Hiermee wordt een voorbeeldstuk gemaakt. Daarna ga je zelf aan de slag. Het voorbeeldstuk is een leidraad maar je bepaalt zelf hoe je jouw bloemstuk vorm wilt geven. Ondertussen krijg je van de cursusleidster alle hulp die je nodig hebt. Het gaat erom dat het bloemstuk wordt zoals jij het wilt hebben.

In onze winkels in Rotterdam en Moordrecht hebben wij een geschikte ruimte waar wij groepen vanaf twaalf personen kunnen ontvangen. De adresgegevens van onze winkels staan vermeld op onze website.

De gehele avond verzorgen wij. Dus inclusief materialen, bloemen, hapjes, drankjes, etc. De prijs van een workshop verschilt per stuk wat we maken, meestal vanaf de 25,- tot om en babij de 35,- euro.

De workshopavonden zijn op een doordeweekse avond of een zaterdagmorgen. Op de avonden ben je welkom vanaf 19:30 uur zodat je op je gemak alvast inspiratie kunt opdoen in onze winkel. We starten om 20:00 uur en om 22:00 uur ronden we af. Wil je nu overdag met je vriendinnen, met een bedrijfsuitje of op een vrijgezellefeest een leuke workshop doen, neem dan ook gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Je kunt je aanmelden door het formulier aan de rechterkant van de pagina in te vullen. Als je vragen hebt, kun je dit bij het blokje ‘opmerkingen’ plaatsen. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Voorjaarspot

De kosten van de workshop ‘Voorjaarspot’ zijn 35,- euro.   

 

De datums waarop deze workshop wordt gegeven is:

-Woensdagavond 11 april in Rotterdam – VOL
-Zaterdagmorgen 14 april in Moordrecht – VOL
-Dinsdagavond 17 april in Moordrecht
-Dinsdagavond 24 april in Rotterdam – VOL

 

Paaskrans in lijst

De kosten van de workshop ‘Paaskrans in lijst’ zijn 35,- euro.   

 

De datums waarop deze workshop wordt gegeven is:

-Dinsdagavond 13 maart in Rotterdam – VOL
-Zaterdagmorgen 17 maart in Moordrecht – VOL
-Woensdagavond 21 maart in Rotterdam – VOL
-Donderdagavond 22 maart in Rotterdam – VOL
-Zaterdagmorgen 24 maart in Moordrecht – VOL

 

Paasfestoen op hout

De kosten van de workshop ‘Paasfestoen op hout’ zijn 35,- euro.  

 

De datums waarop deze workshop wordt gegeven is:

-Woensdagavond 21 februari in Rotterdam – VOL
-Donderdagavond 22 februari in Rotterdam – VOL
-Zaterdagmorgen 24 februari in Moordrecht – VOL
-Woensdagavond 7 maart in Moordrecht – VOL

 

Schrijf u in

Datum

Share This