Workshops

Lijkt het je leuk om zelf aan de slag te gaan?

Op de workshopavonden van Slingerland Bloemen ben je gezellig uit met je vriendinnen, collega’s of gewoon lekker in je eentje. Je bent de hele avond creatief bezig, geniet van een hapje en een drankje en hebt alle tijd om bij te praten. Aan het einde van de avond neem je ook nog eens je eigen gemaakte creatie mee naar huis waar je met recht trots op kunt zijn!

Je wordt ontvangen met koffie of thee. Voordat we van start gaan laat een van onze gediplomeerde cursusleidster zien welke bloemen en materialen er zijn. Hiermee wordt een voorbeeldstuk gemaakt. Daarna gaat u zelf aan de slag. Het voorbeeldstuk is een leidraad maar je bepaalt zelf hoe u uw bloemstuk vorm wilt geven. Ondertussen krijg je van de cursusleidster alle hulp die je nodig hebt. Het gaat erom dat het bloemstuk wordt zoals jij het wilt hebben.
In onze winkel in Moordrecht hebben wij een geschikte ruimte waar wij groepen vanaf twaalf personen kunnen ontvangen. De adresgegevens van onze winkels staan vermeld op onze website.
De gehele avond verzorgen wij. Dus inclusief materialen, bloemen, hapjes, drankjes, etc. De prijs van een workshop verschilt per stuk wat we maken, meestal vanaf de 25,- tot om en babij de 35,- euro.
De workshopavonden zijn op een avond doordeweeks of een zaterdagmorgen. Op de avonden ben je welkom vanaf 19:30 uur zodat je op je gemak alvast inspiratie kunt opdoen in onze winkel. We starten om 20:00 uur en om 22:00 uur ronden we af. Wil je nu overdag met je vriendinnen, met een ebdrijfsuitje of op een vrijgezellefeest een leuke workshop doen, neem dan ook gerust contact op om een datum te bespreken.
Je kan je aanmelden door het formulier aan de rechterkant van de pagina in te vullen. Ook als je vragen hebt, kunt u dit bij het blokje ‘opmerkingen’ plaatsen. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Najaarsstuk

De kosten van de workshop ‘najaarsstuk’ zijn 30,- euro.

De data waarop deze workshop wordt gegeven zijn:

-Donderdagavond 9 november in Rotterdam – VOL
-Zaterdagmorgen 11 november in Rotterdam – VOL
-Woensdagavond 15 november in Rotterdam – VOL

 

Kerstkrans

De kosten voor de kerstkrans workshop bedragen 35,- euro.

De data voor het maken van de kerstkrans zijn:

-Dinsdagavond 21 november in Rotterdam – VOL
-Woensdagavond 22 november in Moordrecht – VOL
-Woensdagavond 6 december in Rotterdam – VOL
-Donderdagavond 7 december in Rotterdam – VOL

Kerststuk

De kosten voor de workshop kerststuk bedragen 35,- euro.

De data voor het maken van het kerststuk zijn:

-Vrijdagavond 8 december in Rotterdam – VOL
-Donderdagavond 14 december in Moordrecht – VOL

Creatief Kerststuk

De kosten voor de workshop kerststuk bedragen 35,- euro.

De data voor het maken van het kerststuk zijn:

-Zaterdagmorgen 16 december in Moordrecht – VOL
-Dinsdagavond 19 december in Rotterdam – VOL
-Woensdagavond 20 december in Moordrecht

Schrijf u in

Datum

Share This